Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Knekkebrød med tranebær

Enkel
1t

Oppskrift på knekkebrød med flere ulike typer frø. Sammen med smør og Kefir gir dette en herlig smak på baksten. Knekkebrødene blir ekstra spennende med tranebær. Resultatet blir sprø og knasende gode knekkebrød som er perfekt til både frokost, lunsj og kvelds.

3.5
(64)
Knekkebrød med tranebær

Ingredienser

3.5 dl
hvetemel
3.5 dl
sammalt hvete, fin
1 ½ ts
natron
1 ts
salt
1 dl
gresskarfrø
1 dl
solsikkekjerner
3 ss
linfrø
1 dl
tørkede ferske tranebær
100 g

Slik gjør du

  1. Tips

    Stek gjerne to brett samtidig. Da må du bytte plass på brettene halvveis i steketiden.

Tips

Knekkebrød bør ikke lagres i helt lufttett boks eller plastpose, da det kan føre til at de blir myke. Den beste måten å lagre dem på er enten i en god, gammeldags kakeboks i metall eller i en papirpose, da disse «puster» og slipper ut fuktighet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter