Knekkebrød med tranebær
Enkel
1t
Oppskrift på knekkebrød med flere ulike typer frø. Sammen med smør og Kefir gir dette en herlig smak på baksten. Knekkebrødene blir ekstra spennende med tranebær. Resultatet blir sprø og knasende gode knekkebrød som er perfekt til både frokost, lunsj og kvelds.
3.5
(64)

Ingredienser
3.5 dl
hvetemel
3.5 dl
sammalt hvete, fin
1 ½ ts
natron
1 ts
salt
1 dl
gresskarfrø
1 dl
solsikkekjerner
3 ss
linfrø
1 dl
tørkede ferske tranebær
100 g
smeltet TINE® Meierismør
Slik gjør du
Tips
Stek gjerne to brett samtidig. Da må du bytte plass på brettene halvveis i steketiden.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Knekkebrød bør ikke lagres i helt lufttett boks eller plastpose, da det kan føre til at de blir myke. Den beste måten å lagre dem på er enten i en god, gammeldags kakeboks i metall eller i en papirpose, da disse «puster» og slipper ut fuktighet.




