Knekkebrød med frø og friske urter

Knekkebrød med frø og friske urter

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 50 min
Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g smeltet TINE Meierismør
3 ½ dl Fibra hvetemel
3 ½ dl sammalt speltmel
1 ½ ts natron
1 ts salt
1 dl gresskarfrø
1 dl solsikkekjerner
3 ss linfrø
6 dl TINE Kefir Økologisk
2 dl friske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Smelt smør i en kjele og sett til siden.
    3. Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
    4. Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
    5. Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
    6. Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.
Tips!

Knekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Astri Hetland

    2 år siden
    Fristende, må prøves. Mulig å få vite kaloriene på oppskriftene?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Astri, Våre oppskrifter er dessverre ikke næringsberegnet, men Matvaretabellen http://www.matvaretabellen.no/ er et godt verktøy for beregninger av kalorier.

      Kommenter  (0)


  • Hege

    2 år siden
    1,5 dl natron skal nok med fordel være 1,5 ts

    Kommenter  (19)


Det er mye kjærlighet i god mat