placeholder image
3

Knekkebrød med frø og friske urter

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.

Antall stykker

12

Ingredienser

100 gsmeltet TINE Meierismør
3 ½ dlFibra hvetemel
3 ½ dlsammalt speltmel
1 ½ tsnatron
1 tssalt
1 dlgresskarfrø
1 dlsolsikkekjerner
3 sslinfrø
6 dlTINE Kefir Økologisk
2 dlfriske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Smelt smør i en kjele og sett til siden.
    3. Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
    4. Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
    5. Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
    6. Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.

Tips:

Knekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no

Kommentarer