Grove rundstykker
Enkel
2t
Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god. Forskjellige frø både inni og på toppen av rundstykkene, gir det lille ekstra. Av denne oppskriften får du ca. 20 rundstykker.
3.7
(294)

Porsjoner
20
Rundstykker
1 dl
solsikkekjerner
1 dl
gresskarfrø
5 dl
50 g
gjær
0.5 dl
solsikkeolje
2 ss
honning
2 ts
salt
0.5 dl
linfrø
2 dl
grovt rugmel
3 dl
grovt speltmel
6 dl
sammalt hvete, fin
På toppen
2 ss
gresskarfrø
2 ss
solsikkekjerner
Slik gjør du
PÅ TOPPEN
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Grovhakkede valnøtter smaker alltid godt i grove rundstykker. Bruk da ca. 1 dl som du har i deigen.




