Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Grovbrød fra Bakeriet i Lom

Enkel
2t

Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød. Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten 3 små eller 2 store brød. God fornøyelse!

3.9
(3026)
Grovbrød fra Bakeriet i Lom

porsjoner

3

25 g
fersk gjær
9 dl
vann
500 g
sammalt hvete, grov
1 kg
hvetemel (ca)
2 ts
salt
½ ss
sukker
50 g
romtemperert TINE® Meierismør

Slik gjør du

Forheving

Utbaking

Etterheving

Tips

Den aller luftigste gjærbaksten får du ved å la deigen eltes lenge (gjerne minst 15 minutter) i en elte- eller kjøkkenmaskin!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter