Fine horn med brie og bringebær
Oppskrift på deilige fine horn fylt med bringebær og brie. Perfekt til helgefrokosten eller til kaffen når du har gjester.

Porsjoner
12
Slik gjør du
- 1Smelt smøret og ha i melk. Blandinger skal være fingervarm (37 °C). Løs opp gjær i blandingen. 
- 2Bland sammen mel, sukker og salt og ha i det våte. Elt til en smidig deig. 
- 3La deigen heve på et lunt sted i 1 time. 
- 4Ha deigen på melet bakebord og del i to emner. Kjevle to runde leiver og skjær i 6 trekanter (gjerne med et pizzahjul). 
- 5Fyll hornene med 250 g brie og 12 bringebær. Legg fyll midt på toppen av hver triangel og rull sammen til horn. 
- 6Legg dem på et stekebrett med bakepapir og la etterheve under plast eller håndkle i 30 minutter. 
- 7Sett ovnen på 220 °C. Pensle med egg og topp med 1 ss valmuefrø. Stek hornene midt i ovnen i 10-15 minutter. Server med ekstra bær hvis du har til overs. Avkjøl på rist. 





