Norges Kokkelandslag (NKL) 2014

NKL og Kokkelandslaget

TINE er hovedsamarbeidspartner til Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) og ønsker gjennom avtalen å støtte det matfaglige miljøet i Norge. Vi vil skape matglede gjennom å ivareta norske mattradisjoner og utvikle nye trender.

Norges Kokkemesteres Landsforening er en interesseorganisasjon med medlemmer over hele landet som arbeider på frivillig basis for faglig utvikling og fremme av kokkefaget og dets utøvere. Les mer om kokkelandslagene på NKL sine egne nettsider.

Det Norske Kokkelandslaget

Gjennom avtalen samarbeider vi også med Det Norske Kokkelandslaget og Det Norske Junior-Kokkelandslaget, blant annet om produktutvikling og jubileumsarrangementer.

TINE MatCup

TINE MatCup er en konkurranse for kokk- og servitørelever på VG2 trinn som arrangeres av TINE og NKL. Dette er en landsomfattende konkurranse for å kåre Norges beste elever innen kokk- og servitørfaget. Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og derved styrke rekrutteringen til kokkefaget.

 

Vi jakter på Norges beste kokk- og servitørelever - på TINE MatCup 

 

TINE MatCup - Stemningsrapport

Deltakelse i TINE MatCup betyr mye trening og perfeksjonering frem til finalen. Til denne konkurransen jakter TINE på Norges beste kokk- og servitørelever.

TINE MatCup er unik arena for elevene til å vise seg frem og få et godt innblikk hvordan konkurranser fungerer i kokkeyrket

- Jostein Medhus, Kulinarisk Akademi