Vinn minidrivhus - konkurranseregler

Bli med i Sunniva® juice-konkurranse, og bli med i trekningen om å vinne et minidrivhus!

Generell informasjon 

Sunniva® juice sin «Kjøp Sunniva® – vinn minidrivhus»-kampanje varer fra uke 22 (2021) til uke 25 (2021), informasjon om konkurransen finner du på sunniva.no/bie. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene. 

Hvem kan delta? 

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du deltar ved å scanne QR-koden. På konkurransens nettside registrerer du din kontaktinformasjon, samt hvilken Bunnpris butikk du kjøpte din Sunniva® juice i. For å kunne delta må du kjøpe Sunniva® juice og scann QR-koden du finner på kampanjemateriellet i butikk. 

Om konkurransen – slik deltar du! 

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:  

  1. Kjøp Sunniva® Original eller Presset juice 1 liter eller 1,75 liter (gjelder ikke sesong juice) 

  1. Scann QR-koden 

  1. Oppgi hvilken butikk du kjøpte Sunniva i 

  1. Registrer nødvendig data for at TINE skal kunne ta kontakt med deg 

Premien 

Det trekkes 10 vinnere av minidrivhus nasjonalt i kampanjeperioden. 

Praktisk om hovedpremien: Gaia Minidrivhus inkludert en pallekarm. 

Gaia er et minidrivhus til pallekarm som er egnet for tidlige avlinger og for uteplanter til de er sterke nok til å kunne plantes utendørs. Optimal også for salat, reddik, urter og annen lav vegetasjon gjennom hele sesongen. Gaia er laget av anodiserte aluminiumsprofiler og 3 mm glass drivhus. Gaia kommer med fire takventilasjonvinduer. 

Høyden kan reguleres ved å montere Gaia toppen av enten 1, 2 eller 3 pallekarmer. 1 pallekarm medfølger i premien. https://www.maxbo.no/veksthus-gaia-m-glass-vitavia-p2963263/ 

Vinneren er selv ansvarlig for å betale skatt på premien. 

Personvern 

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer når du registrerer deg, slik at TINE har mulighet til å kontakte deg dersom du vinner. 

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. 
Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo. 

Annet 

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter: 
Tlf: 513 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag. 
Epost: forbruker@tine.no 
Post: TINE Kundeservice 
Pb. 25 
0051 Oslo