Kjøp Biola og vinn varer til en verdi av 5000 kr

Konkurranseregler for TINEs og Rema 1000 sin konkurranse

Konkurranseregler for TINEs og Rema 1000 konkurranse «vinn ett av tolv gavekort på varer kun hos Rema 1000 til à verdi av 5.000 kr»

I forbindelse med håndball EM-kampanjen hos Rema 1000 og Biola® Kokos 1 liter, vil kampanjen være tilgjengelig på biola.no/vinn.

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du deltar ved å registrere koder du finner på toppen av kartongen Biola® Kokos & Cupacu (1 liter), som selges hos REMA 1000.

Ved å registrere koden på toppen av kartongen, som består av 8 tall, bokstaver, og/eller tegn på biola.no/vinn er du med i trekningen. Du kan samle og registrere så mange koder du ønsker.

Jo flere koder du registrerer, jo større sjanse har du til å et av de tolv gavekortene på varer hos Rema 1000.

Konkurransens varighet: Fra 10. januar til 26. januar 2020.

Det trekkes ut 12 gavekort på varer fra Rema 1000 til en verdi av 5 000 kr. Vinnerne blir kontaktet av TINE. 

Du må oppgi ditt navn og telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg.  Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt.

Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.

Ansvarlig for behandlingen er TINE SA.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å eventuelt innberette og betale skatt på premien.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Forbrukersenter:

Tlf:         Grønt (gratis) telefonnummer 51 37 16 06 mellom 08:00-16:00 fra mandag til fredag. Epost:   forbruker@tine.no
Post:     
TINE Forbrukersenter
Pb. 7
0901 Oslo