Biola® - godt for fordøyelse og immunforsvaret

I Biola® får du jo alt det gode fra melken, i tillegg til de nøye utvalgte melkesyrebakteriene LA-5®, BB-12® og LGG®, aktive yoghurtbakteriene og vitamin D som er godt for immunforsvaret. Ett glass Biola® inneholder over 40 milliarder melkesyrebakterier. Start derfor dagen med et glass Biola® - en enkel vane for god helse. 

Biola® - en enkel vane for god helse

Å ta vare på kroppen er viktig. Biola® gir et tilskudd av protein, kalsium, jod og vitamin B12, og er også tilsatt vitamin D som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Biola® har også en serie som er kilde til fiber og vitamin C. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon. 

Biola glass med LGG til nettside mindre

Vitamin D for immunforsvaret

Ett glass Biola® dekker 16 % av dagsbehovet for vitamin D, og er derfor en god hjelp for å nå anbefalt inntak av vitamin D. Som del av et variert og balansert kosthold of sunn livsstil, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon.

Biola® fiber & vitamin C

Biola® har også en serie som er kilde til fiber og vitamin C. Ett glass eller et beger dekker 15% av anbefalt inntak av vitamin C for kvinner og 13% av anbefalt inntak for menn, og gir fiber tilsvarende en mellomgrov skive brød. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Vitamin C og D bidrar til immunforsvarets normale funksjon.