Biola® syrnet fettfri melk blåbær i glass med granola og tranebær

Biola® med vitamin D for immunforsvaret

Hele Biola® -serien er nå tilsatt vitamin D og ingen varianter er lenger tilsatt fiber. Men smaken er den samme.

Biola® er en serie som består av flere varianter av syrnet melk og yoghurt. Biola® syrnet melk og yoghurt inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG, som naturlig hører hjemme i magefloraen. Biola® har en frisk smak av ekte frukt og bær. Ett glass (2 dl) Biola® syrnet melk inneholder ca 40 milliarder levende melkesyrebakterier.

Melkens viktige næringsstoffer

Å ta vare på kroppen er viktig. Biola® gir et tilskudd av melkens næringsstoffer, som protein, kalsium, jod og vitamin B12, og er også tilsatt vitamin D som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Alle de smaksatte variantene av Biola® er laget på skummet melk og er fettfrie. Biola® med naturell smak har et fettinnhold på 1,2 prosent, og oppleves derfor litt tykkere enn de andre variantene.

Vitamin D for immunforsvaret

Ett glass Biola® syrnet (2 dl) vil gi deg 16 % av dagsbehovet for vitamin D, og et derfor en god hjelp for å nå anbefalt inntak av vitamin D. Biola® er derfor et smart valg i hverdagen. Vitamin D sammen med et aktivt liv og et sunt kosthold bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar.

Derfor trenger du vitamin B12

Vitamin B12 finnes hovedsakelig i animalske matvarer, som kjøtt, egg og melkeprodukter. Hvis du kun spiser et plantebasert kosthold er det derfor viktig å ta tilskudd av vitamin B12, men hvorfor trenger vi egentlig vitamin B12?

Smaksatt Tinemelk uten tilsatt sukker eller søtstoff

Er det mulig å lage en smaksatt melk uten tilsatt sukker eller søtstoff, som smaker så godt, spør du? Ja, svarer vi.

Vet du hvorfor melk er viktig for barn i vekst?

Mange vet at melk er viktig for barn i vekst, men vet du egentlig hvorfor?