Biola® syrnet fettfri melk blåbær i glass med granola og tranebær

Biola® med vitamin D for immunforsvaret

Hele Biola® -serien er nå tilsatt vitamin D og ingen varianter er lenger tilsatt fiber. Men smaken er den samme.

Biola® er en serie som består av flere varianter av syrnet melk og yoghurt. Biola® syrnet melk og yoghurt inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG, som naturlig hører hjemme i magefloraen. Biola® har en frisk smak av ekte frukt og bær. Ett glass (2 dl) Biola® syrnet melk inneholder ca 40 milliarder levende melkesyrebakterier.

Melkens viktige næringsstoffer

Å ta vare på kroppen er viktig. Biola® gir et tilskudd av melkens næringsstoffer, som protein, kalsium, jod og vitamin B12, og er også tilsatt vitamin D som bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Alle de smaksatte variantene av Biola® er laget på skummet melk og er fettfrie. Biola® med naturell smak har et fettinnhold på 1,2 prosent, og oppleves derfor litt tykkere enn de andre variantene.

Vitamin D for immunforsvaret

Ett glass Biola® syrnet (2 dl) vil gi deg 16 % av dagsbehovet for vitamin D, og et derfor en god hjelp for å nå anbefalt inntak av vitamin D. Biola® er derfor et smart valg i hverdagen. Vitamin D sammen med et aktivt liv og et sunt kosthold bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar.

Smaksatt Tinemelk uten tilsatt sukker eller søtstoff

Er det mulig å lage en smaksatt melk uten tilsatt sukker eller søtstoff, som smaker så godt, spør du? Ja, svarer vi.

Derfor trenger du vitamin D

Sola er naturens beste kilde til vitamin D, men i Norge er det lite sol store deler av året. Vi må derfor få i oss vitamin D gjennom mat eller tilskudd. Fet fisk og tran er de viktigste kildene.

Beinskjørhet i Norge

Årsakene til beinskjørhet er sammensatte og komplekse. Et sunt kosthold med tilstrekkelig kalsium og vitamin D, i tillegg til fysisk aktivitet, er viktig for å forebygge beinskjørhet.