Oppskrift på Rosmarin- og soppsaus
0

Rosmarin- og soppsaus

(35)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

150 grambacon finklippet
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkløk finhakket
1 stkhvitløksfedd finhakket
150 gramfrisk sjampinjong i biter
2 spiseskjehvetemel
6 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjesoyasaus
½ teskjesalt
⅖ teskjepepper
1 desiliterfrisk rosmarin

Slik gjør du det

  1. La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
  2. Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
  3. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
  4. Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.

Tips:

Skogsopp smaker også godt i denne sausen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften