Hjemmelaget pizzasaus

(291)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget pizzasaus smaker aller best og er enkelt å lage.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkfinhakket sjalottløk
2 stkfinhakkede hvitløksfedd
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 bokshermetiske tomater (gjerne knuste)
2 spiseskjefrisk oregano (ev. tørket)
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Surr løk og hvitløk i smør til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og oregano.

    Tips:

    Ha i 2 ss tomatpure sammen med løken for ekstra smak.

  2. La tomatsausen småkoke i ca. 20 minutter, til den har fått en litt tykk konsistens. Smak godt til med salt og nykvernet pepper.

Tips:

Lag en stor porsjon og frys sausen ned i små porsjonspakker som er klare til bruk når du plutselig får lyst på pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften