Oppskrift på Middelhavspizza
0

Middelhavspizza

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
2 desiliterferdig pizzasaus
150 gramNorvegia® Revet eller annen god gulost
2 spiseskjepinjekjerner
4 skiverparmaskinke
1 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
  2. Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.

    Tips:

    Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.

  3. Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.

Tips:

Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.

Kommentarer

Produkter i oppskriften