Oppskrift på Middelhavspizza

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Middelhavspizza

Pizza er typisk kosemat i helgen. Men pizza med parmaskinke, ruccola og pinjekjerner kan nytes på hverdager også.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Chiliolje eller annen olivenolje, helst litt krydret, er veldig godt å ringle over pizzaen rett før du skal spise den.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.

  2. Smør pizzasaus utover bunnen. Dryss på ost og stek i ca. 10 minutter, til bunnen er sprø og osten har smeltet.

    Her er oppskriften på en deilig hjemmelaget pizzasaus.

  3. Server pizza i med pinjekjernedryss, parmaskinke og ruccolasalat på toppen.

Lignende oppskrifter