Oppskrift på Minipizza med kjøttboller
1

Minipizza med kjøttboller

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 dlpizzasaus
100 gkjøttboller
2 dlNorvegia® Revet

Slik gjør du det

    Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
  3. Pizzafyll

  4. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
  5. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips:

Lag din egen hemmelagde  pizzasaus .

Kommentarer

Produkter i oppskriften