Oppskrift på Minipizza med kjøttboller
1

Minipizza med kjøttboller

(31)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 desiliterpizzasaus
100 gramkjøttboller
2 desiliterNorvegia® Revet

Slik gjør du det

    Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
  3. Pizzafyll

  4. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
  5. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips:

#1: Lag din egen pizzasaus

#2: Server gjerne de små pizzaene sammen med hjemmelaget rømmedressing

#3: La barna ta del i matlagingen og sett frem skåler med forskjellige grønnsaker, kjøtt, sauser og ost. Slik kan barna selv velge sitt favorittfyll.

Kommentarer

Produkter i oppskriften