Oppskrift på Pizzasnurrer
9

Pizzasnurrer

(82)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizzasnurerer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16 - 20 pizzasnurrer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzasaus

3 stkfinhakket sjalottløk
2 stkfinhakkede hvitløksfedd
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 stkhermetiske tomater (gjerne knuste)
2 spiseskjefrisk oregano (ev. tørket)
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Pizzabunn

1 pakkeNå® Familiepizzabunn Original

PIZZAFYLL

1 spiseskjefinhakket løk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 teskjetørket oregano
200 gramJarlsberg® Revet
15 skiverpepperoni (evt. salami eller annen pølse)

Til pensling og dryss

1 stksammenvispet egg
4 spiseskjeJarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    Pizzasaus

  1. Surr løk og hvitløk i smør til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og oregano. La tomatsausen småkoke i ca. 15 minutter, til en har fått en litt tykk konsistens. Smak godt til med salt og nykvernet pepper.

    Tips:

    Ha i 2 ss tomatpure sammen med løken for ekstra smak.

  2. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  3. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør pizzasaus og dryss ost over. Fordel fyllet over osten.
  4. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.
  5. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:

#1: La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll.

#2: Egner seg til å fryse.

Kommentarer

Produkter i oppskriften