Pizzasnurrer

    Oppskrift på Pizzasnurrer

    Pizzasnurerer er godt å ha med i matpakken, både på skolen og ut på tur. Denne oppskriften gir 16 - 20 pizzasnurrer.

    • Vanskelig?

      Enkel
    • Tid

    TIPS: La barna få være med på matlagingen, og la dem velge sitt eget favorittfyll.
    porsjoner

    Du trenger

    Pizzabunn

    1 pakke Nå Familiepizzabunn Original

    Pizzafyll

    2 dl ferdig Nå Pizzasaus Tomat
    1 finhakket løk
    1 finhakket hvitløkfedd
    1 ts tørket oregano
    200 g Jarlsberg® Revet
    15 skive pepperoni (evt. salami eller annen pølse)

    Til pensling og dryss

    1 sammenvispet egg
    4 ss Jarlsberg® Revet

    Slik gjør du

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

    2. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet. Smør pizzasaus og dryss ost over. Fordel fyllet over osten.

    3. Trill deigen sammen fra langsiden så det blir en pølse. Er deigen klisset tar du litt mel på fingrene. Skjær biter, omtrent 1 cm brede, med spiss kniv og legg dem på stekebrettet.

    4. Pensle med sammenvispet egg og dryss over revet ost. Stek pizzasnurrene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

    Gi din vurdering: