Oppskrift på Horn med ost og skinke
0

Horn med ost og skinke

(111)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Horn baker du raskt med en ferdig pizzabunn. Sammen med en yoghurt og biter av for eksempel gulrot og agurk er disse fylte hornene super nistemat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
4 skiverkokt skinke (evt. annet kjøttpålegg)
4 skiverNorvegia® Original

Til pensling

1 stksammenvispet egg

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepairet på en stekeplate.
  3. Del deigen i 4 snipper. Legg på en skive kokt skinke og en skive ost. Trill sammen fra den bredeste siden av deigen. Pass på at snippen av deigen legges ned på stekeplata.
  4. Pensle med sammenvispet egg og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips:

En liten teskje tørket oregano smaker også godt i disse nydelige hornene

Kommentarer

Produkter i oppskriften