Oppskrift på horn med ost og skinke

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Horn med ost og skinke

Horn baker du raskt med en ferdig pizzabunn. Sammen med en yoghurt og biter av for eksempel gulrot og agurk er disse fylte hornene super nistemat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: En liten teskje tørket oregano smaker også godt i disse nydelige hornene

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepairet på en stekeplate.

  3. Del deigen i 4 snipper. Legg på en skive kokt skinke og en skive ost. Trill sammen fra den bredeste siden av deigen. Pass på at snippen av deigen legges ned på stekeplata.

  4. Pensle med sammenvispet egg og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.