Oppskrift på Fylte baguetter

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fylte baguetter

Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Slik gjør du

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.

  3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.

  4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

    Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.