Oppskrift på Fylte baguetter
0

Fylte baguetter

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkliten baguette
¼ stkslangeagurker
1 stkliten rødløk
1 stkstor tomat
150 gramJarlsberg® Original
1 teskjekapers
½ bokstunfisk, gjerne i olje
1 teskjerødvinseddik

Slik gjør du det

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips:

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
  3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
  4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

    Tips:

    Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.

Tips:

Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Kommentarer

Produkter i oppskriften