Oppskrift på Tomatsuppe med pasta
2

Tomatsuppe med pasta

(39)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et middagstips til travle hverdager er hjemmelaget tomatsuppe med pasta. En varmende suppe som gjør lykke hos hele familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterukokt pasta, f.eks skruer
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 teskjemalt ingefær
¼ teskjepepper
400 gramknuste hermetiske tomater
2 desilitervann
5 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 stkgrønnsakbuljongterninger
4 stkbasilikumblader
littkajennepepper
1 teskjesalt

Tilbehør:

2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. Rens og hakk løk og hvitløk. Fres løken i smør i en kjele. Rør inn ingefær, pepper, tomater, vann, melk og buljongterninger. La suppen koke noen minutter.
  3. Legg i kokt pasta og smak til med grovhakket basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server gjerne suppen med en klatt lettrømme og et basilikumblad. Brød erogså godt til.

Tips:

Ønsker du litt kjøtt i suppen, kan du tilsette røkte kjøttpølser

Kommentarer

Produkter i oppskriften