Oppskrift på Karrigryte med nudler
0

Karrigryte med nudler

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gramnakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 teskjesalt
2 teskjekarri
3 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 spiseskjehvetemel
3 stkepler, gjerne syrlige

Tilbehør:

1 pakkenudler, f eks risnudler
1 spiseskjekokosmasse
8 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.

    Tips:

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  2. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.
  3. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.
  4. Nudler:

  5. Kok nudlene som anvist på pakken.
  6. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.

Tips:

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Kommentarer

Produkter i oppskriften