Oppskrift på Karrigryte med nudler

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karrigryte med nudler

En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  2. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.

  3. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.

Nudler:

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.

  2. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.

Lignende oppskrifter