Oppskrift på Tomat- og pastasuppe

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Tomat- og pastasuppe

Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.

  3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.

    Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.

  4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.

Lignende oppskrifter