Oppskrift på Tomat- og pastasuppe
2

Tomat- og pastasuppe

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget tomatsuppe med pasta. Suppen er enkel å lage, og blir ekstra god, mettende og fyldig med crème fraîche.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterukokt pasta, f eks fullkornsmakaroni
2 stkhvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 bokshermetiske tomater
1 spiseskjerevet frisk ingefær
4 desilitervann
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stkgrønnsakbuljongterninger
1 desiliterhakket basilikumblader
¼ teskjekajennepepper

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Rens og hakk løk. Riv ingefær. Fres i smør i en kjele.
  3. Rør i ingefær, tomat, vann, crème fraîche og buljongterning. La suppen koke noen minutter.

    Tips:

    Du kan også bruke friske, skåldede tomater i stedet for hermetiske.

  4. Grovhakk basilikum. Ha i den kokte pastaen og smak til basilikum, kajennepepper og eventuelt salt. Server suppen med en klatt crème fraîche og et basilikumblad.

Tips:

Ha gjerne i litt hardkokte egg eller stekte pølsebiter i suppen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften