Oppskrift på Kremet grønn karrisuppe, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet grønn karrisuppe

Suppe med ingredienser typisk for thaikjøkkenet. Denne suppen har en frisk smak av ingefær og grønn karri.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

Nybakte horn med kremost er veldig godt til denne suppa.

Slik gjør du

  1. Varm smør i en kjele og fres forsiktig finhakket hvitløk og ingefær.Tilsett grønn karripasta og la den frese med en kort stund. Tilsett vann, buljongterning, melk og crème fraîche .

  2. Ha revet limeskall og 2 ss presset limesaft i suppen sammen med stjerneanis. La suppen koke uten lokk i ca. 10 minutter.

  3. Skjær kyllingfilet i små terninger, hakk vårløk og skjær sukkererter i strimler.

  4. Varm en stekepanne, ha i smør og stek kyllingbitene til de er gjennomstekt. Vend i vårløk og sukkererter og la det frese med i ca. 2 minutter.

Lignende oppskrifter