Oppskrift på Blomkålsuppe med bacon

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Blomkålsuppe med bacon

Et blomkålhode er utgangspunktet for denne mettende middagsretten. Garnityret setter en syrlig og spennende smak på suppen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Rens blomkålhodet og skjær det i mindre biter. legg blomkålbitene i en kjele sammen med buljong og vin.

  2. Kok opp og la det koke 8 - 10 minutter. Kjør suppen glatt med stavmikser. Rør inn fløte og smak godt til med salt og nykvernet pepper.

Garnityr

  1. Stek baconbitene og bland dem med hakket persille og revet sitronskall.

Dressing

  1. Bland Crème Fraîche og revet Jarlsberg

    Du velger selv om du vil bruke TINE Lett Crème Fraîche eller TINE Crème Fraîche.

  2. Server suppen med bacongarnityret, dressingen i skåler ved siden av, og gjerne et godt brød til.

Lignende oppskrifter