Oppskrift på Gul kyllingsuppe
6

Gul kyllingsuppe

(44)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kyllingsuppe

300 gramstrimlet kyllingfileter
3 spiseskjeTINE Meierismør
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 stkhakket løk
200 gramhermetiske mais
½ teskjegurkemeie
2 teskjekarri
½ teskjespisskummen
1 literhønsebuljong
1 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Slik gjør du det

  1. Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
  2. Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
  3. Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
  4. Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.

    Tips:

    Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.

Tips:

Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.

Kommentarer

Produkter i oppskriften