Oppskrift på Grønnsaksuppe med krepsehaler

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnsaksuppe med krepsehaler

Suppe passer godt å servere til de fleste anledninger. Med rundstykker til blir dette et ekstra smakfullt måltid.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan bytte ut blomkål med brokkolibuketter.

Slik gjør du

  1. Del blomkål i små buketter og skrell og skjær gulrot i tynne skiver. Kok grønnsakene møre i vann i ca. 8 minutter.

  2. Lag jevning av melet med litt av melken. Hell den i suppen under omrøring, og tilsett så resten av melken. La trekke i 3–5 minutter.

  3. Tilsett erter og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen.

  4. Visp sammen eggeplomme og fløte. Rør blandingen inn i suppen. Strø over hakket dill, og server med krepsehaler i og rundstykker til.

Lignende oppskrifter