Oppskrift på Soppsuppe
3

Soppsuppe

(85)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Soppsuppe smaker utrolig godt både som forrett, middagsrett og kveldsmat. Spesielt godt passer denne suppen om høsten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 litersopp (f.eks. kantarell, sjampinjong eller traktkantarell)
1 stkløk
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 desiliterTINE Matfløte
8 desiliterkjøttbuljong (evt. laget på buljongterninger)
1 spiseskjemaizena
littsalt og pepper
4 spiseskjesherry (kan sløyfes )

Slik gjør du det

  1. Surr biter av sopp og løk i smør uten at det tar farge. Tilsett fløte og la det trekke noen minutter på svak varme. Spe ut med buljong og la det trekke til soppen er myk.
  2. Tilsett eventuelt litt maizena for å få suppen tykkere. Smak til med salt og pepper, og ha i sherry hvis du vil. Server suppen varm, gjerne med strimler av purre og litt sopp.

Kommentarer

Produkter i oppskriften