Oppskrift på Pizza med potet og chorizo

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizza med potet og chorizo

Høres pizza med poteter og pølse rart ut? Smakfull chorizo, bacon, rødløk og kokte poteter er overraskende godt!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Det finnes mange spennende pølsetyper. Prøv deg frem med dine favoritter!

Slik gjør du

Pizzadeig:

  1. Rør ut gjær i litt av vannet i en bolle. Tilsett resten av vannet, salt og olje. Rør i mel litt av gangen, til du får en smidig deig. La den heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.

Pizzafyll:

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok potetskiver myke i lettsaltet vann, i ca. 10 minutter.

  3. Skjær pølse i skiver og bacon i biter. Skrell og del løk i strimler. Bland løk med eddik og olje.

  4. Kjevle ut pizzadeigen tynt på et bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplaten. Pensle bunnen med olivenolje og fordel pizzasausen over. Legg på poteter. Krydre med pepper.

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  5. Fordel pølse, bacon, løk og pizzaost utover og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Lignende oppskrifter