Oppskrift på Pepperonipizza med squash
0

Pepperonipizza med squash

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilig pizza med grov bunn. Tomatsaus, pepperoni, squash, revet ost og ruccola er godsaker på toppen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ferdig pizzabunn:

1 stkNå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt

Eller lag din egen grove pizzabunn:

25 gramfersk gjær (ev. 0,5 pakke tørrgjær)
2 ½ desilitervann
2 spiseskjeolivenolje
½ teskjesalt
2 desilitersammalt hvete, grov
3 desiliterhvetemel (ca)

Pizzafyll:

2 desiliterferdig pizzasaus
250 gramTINE Revet Ost 4 oster
20 skiverpepperoni (evt. annen pølse med god smak)
½ stksquash
1 desiliterruccola

Slik gjør du det

    Ferdig pizzabunn:

  1. Forvarm stekeovnen til 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
  2. Eller lag din egen grove pizzabunn:

  3. Rør ut gjær i lunkent vann. Ha deretter i olje og salt. Tilsett sammalt mel, og så mye fint mel at du får en passe fast deig.
  4. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Mot slutten av hevetiden setter du stekeovnen på 225 °C og dekker stekeplaten med bakepapir.
  5. Kjevle deigen tynt ut på et bakebord, eller rett på en stekeplate med bakepapir.
  6. Pizzafyll:

  7. Spre rikelig med pizzasaus utover bunnen. Dryss på litt av osten. Legg på pepperoni og squashskiver. Dryss over resten av osten.

    Tips:

    Lag deg en god hjemmelaget pizzasaus!

  8. Stek pizzaen midt i ovnen til osten er gyllen. Dette tar 8–10 minutter med Nå pizzabunn og gjerne noen minutter ekstra med hjemmelaget bunn. Skjær pizzaen i passe store firkanter, og server med ruccolasalat på toppen.

    Tips:

    Server gjerne med litt rømme eller Kesam til.

Tips:

Når du skal velge squash i grønnsaksdisken, skal du ta den som er fast og blank og uten for mange flekker. Det skal heller ikke være for mye bøy på den. Se etter squash som er tunge i forhold til størrelsen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften