Oppskrift på Pizza med Norzola og kylling

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizza med Norzola og kylling

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.

  2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.

  3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.

  4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Dryss over basilikum ved servering.

Lignende oppskrifter