Oppskrift på Pizza med Norzola og kylling
4

Pizza med Norzola og kylling

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gramsjampinjong
1 stkhvitløksfedd
2 stkkyllingfileter
2 spiseskjeTINE Meierismør
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
75 gramNorzola eller annen god blåmuggost
½ teskjesalt
½ teskjepepper
100 gramJarlsberg® Revet
2 desiliterfinhakket basilikumblader

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
  2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
  3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
  4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  5. Dryss over basilikum ved servering.

Tips:

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften