Oppskrift på Pizza di Parma
5

Pizza di Parma

(43)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stkhvitløksfedd
2 desiliterTINE Crème Fraîche Original
250 gramcherrytomater
200 gramartisjokk (frisk eller hermetisk)
2 desiliterJarlsberg® Revet eller annen god gulost
½ desilitergresskarkjerner eller pinjekjerner
75 gramparmaskinke
1 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
  2. Finhakk hvitløk. Bland hvitløk med Crème Fraîche og smør den på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
  3. Strø på ost. Legg over tomat i skiver og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
  4. Rist gresskarkjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over gresskarkjernene.

Tips:

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften