Oppskrift på Pizza di Parma

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizza di Parma

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.

  2. Finhakk hvitløk. Bland hvitløk med Crème Fraîche og smør den på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.

  3. Strø på ost. Legg over tomat i skiver og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.

  4. Rist gresskarkjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over gresskarkjernene.

Lignende oppskrifter