Oppskrift på Minipaier med fetaost
0

Minipaier med fetaost

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lekre små paier i porsjonsformer. Veldig hendige å ha med seg på tur, kjempegode på smak og i tillegg er de lettlagde. Kan det bli bedre? Oppskriften gir ca 16 små paier.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Til paideigen:

2 ½ desiliterhvetemel
100 gramTINE Meierismør

Til fyllet:

100 gramfetaost
8 stkcherrytomater
3 stkegg
2 ½ desiliterTINE Matfløte
½ teskjesalt
½ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Finn fram små porsjonsformer. Alternativt kan du bruke et muffinsbrett med teflonbelegg.
  2. Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sekunder slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter.
  3. Sett stekeovnen på 225 °C.
  4. Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen i ca 18 – 20 minutter

Kommentarer

Produkter i oppskriften