Oppskrift på Pai med laks og Jarlsberg

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pai med laks og Jarlsberg®

En pai kan være lett mat både å lage og å spise. Spar tid ved å bruke ferdig og fersk Nå paibunn. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: NÅ Paibunn kan varieres i det uendelige, både salte og søte paier. Deigen egner seg også utmerket til små paier. Paibunnen dekker en paiform ca 24 - 26 cm i diameter.

Slik gjør du

  1. Sett på stekeovnen til 200 °C. Til denne retten trenger du en paiform, 24-26 cm i diameter.

  2. Rull deigen ut og dekk paiformen med den ferdige paideigen. Prikk med en gaffel.Sett den kjølig 20-30 minutter.

    CD 2009 nr 8
Mediebank
Brosjyre: NÅ
  3. Skjær tynne skiver av laksen og legg den i paiskallet. Bland fløte og egg, visp med en gaffel så det blir en jevn blanding. Tilsett hakket dill, pepper og revet ost.

  4. Hell blandingen over laksen og stek paien i ca 30 minutter til den er gyllen og eggestanden har satt seg.

  5. Server paien varm eller kald med litt røkelaks oppå. En grønn salat passer godt til.

Lignende oppskrifter