Oppskrift på Hvit tortillapizza med ytrefilet
0

Hvit tortillapizza med ytrefilet

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramytrefilet av storfe
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 stktortillalefser
12 stkcherrytomater, i skiver
150 gramvalnøtter, grovhakket
4 desiliterruccola
2 spiseskjeolivenolje
4 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %

Ostefyll:

3 desiliterTINE Crème Fraîche Original
100 gramTINE Revet Ost Original
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.
  2. Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.
  3. Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.

    Tips:

    Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.

Tips:

Synes du det blir litt råflott med oksekjøtt på pizzaen, kan du bruke pepperoni eller spekeskinke i stedet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften