Oppskrift på Pariserpizza med salami
0

Pariserpizza med salami

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stksmå baguetter
2 desiliterferdig pizzasaus
3 stktomater, i skiver
12 skiversalami
4 desiliterTINE Revet Ost 4 oster eller annen god ost
1 spiseskjeoregano

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 225 °C.
  2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

    Tips:

    Bruk gjerne grove baguetter.

  3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
  4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.

Tips:

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften