Oppskrift på Pariserpizza med salami, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pariserpizza med salami

Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

    Bruk gjerne grove baguetter.

  3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.

  4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.

Lignende oppskrifter