Familiepizza med ost og skinke
1

Familiepizza med ost og skinke

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sprø skorpe, fyldig bunn, og saftig fyll av tomatsaus og skinke gjør denne pizzaen til en familiefavoritt. Når den i tillegg toppes med TINEs Originale Revet Ost-blanding med Jarlsberg og Norvegia, er pizzasuksessen garantert!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kilogramhvetemel
½ pakkefersk gjær
1 spiseskjehonning
2 teskjesalt
7 ½ desilitervann
1 desiliterhvetemel til utbaking
2 desiliterferdig pizzasaus
4 desiliterTINE Revet Ost Original
10 skiverkokt skinke

Slik gjør du det

  1. Rør ut gjær i fingervarmt vann. Tilsett honning og salt og resten av vannet. Elt inn hvetemel. Det blir en ganske klissete deig. Dekk over bakebollen med plastfolie. Heves i en time.
  2. Kle en langpanne med bakepapir. Strø på et tynt lag mel, og fordel deigen utover bakepapiret.
  3. Ha på pizzasaus, og smør den utover. La det være igjen en centimeter mot kanten.

    Tips:

    Har du litt ekstra tid kan du teste ut denne oppskriften på hjemmelaget pizzasaus.

  4. Strø på ost og legg på skiver med skinke.
  5. Stek pizzaen på midterste rille i forvarmet ovn på 225-250 °C i ca. 15-20 minutter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften