Oppskrift på Tacospagetti
0

Tacospagetti

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeTINE Meierismør
600 gramkjøttdeig
1 stkløk, finhakket
1 stkrød chili, finhakket
100 grammais
1 teskjespisskummen
½ teskjemalt koriander
½ teskjepaprikapulver
1 teskjesalt
2 desilitervann
400 gramspagetti
2 stktomater, i terninger
100 gramtortillachips
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
½ desiliterfrisk koriander

Slik gjør du det

  1. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
  2. Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
  3. Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.

    Tips:

    Her kan du fint bruke andre typer pasta.

  4. Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.

Tips:

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften