placeholder image
2

Pastasuppe med chorizo

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En fyldig pastasuppe med chorizo, masse deilige grønnsaker, pasta og hvitløk. Serveres med revet ridderost og en dæsj Kesam®.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ssTINE Usaltet Smør
1 stkløk, finhakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
3 stilkerstangselleri, i tynne skiver
3 stkstore gulrøtter, i tynne skiver
1 stkrød paprika, i små terninger
800 ghakkede hermetiske tomater
1 tsgurkemeie
1 tssalt
¾ tschilipulver
½ tssukker
8 dlgrønnsaksbuljong
4 dlfullkorn pastaskruer
200 gchorizo, i tynne strimler
100 gJarlsberg® Revet
2 dlKesam® Original

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en panne på middels varme. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri, gulrot og paprika. Surr sammen til grønnsakene er blanke.
    2. Ha i hermetiske tomater, gurkemeie, salt, chilipulver, sukker og buljong. La det koke i 8-10 minutter.
    3. Tilsett pastaskruer, og la det småkoke til pastaen er al dente. Tilsett evt. litt vann hvis suppen blir for tykk.
    4. Vend inn chorizo rett før servering. Smak til med salt og pepper.
    5. Server med ost og Kesam®.

      Tips:

      Bruk gjerne annen revet ost.

Tips:

Ønsker du en ekstra spicy suppe?  Tilsett en finhakket rød chili, med eller uten frø, etter hvor sterk du vil ha den. 

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften