Oppskrift på Risotto med kjøttdeig og tomat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Risotto med kjøttdeig og tomat

En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne med pesto eller balsamicosirup for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk. Tilsett kjøttdeig og stek videre i 3 minutter, eller til deigen er godt brunet.

  2. Ha over ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.

  3. Bland vann og buljongterning. Tilsett buljong i risottoen og kok på lav varme i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.

  4. Smak til risottoen med salt og pepper og tilsett smør og parmesan. Server med tomat og ruccola.

Lignende oppskrifter