Pastaruller med kremost

Pastaruller med kremost

2
36
Enkel45 min
Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 stk
    lasagneplater
  • 125 g
  • 100 g
    røkt skinke (i skiver)
  • 1 stk
    revet squash
  • 1 ts
    tørket timian
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nymalt pepper
  • 2 dl
    ferdig pastasaus , tomatbasert
  • 1 dl
    Jarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.

  2. 2

    Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.

  3. 3

    Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.

  4. 4

    Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.

  5. 5

    Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.

    Tips

    Server gjerne salat til pastarullene.

Tips

Varier smaken på retten ved å prøve en annen type kremost, f.eks. kremost med urter eller pepper.

Del denne oppskriften: