Oppskrift på pastaruller med kremost
2

Pastaruller med kremost

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stklasagneplater
125 gram TINE Kremgo’® Krydder
100 gramrøkt skinke (i skiver)
1 stkrevet squash
1 teskjetørket timian
½ teskjesalt
¼ teskjenymalt pepper
2 desiliterferdig pastasaus, tomatbasert
1 desiliterJarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.
  2. Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.
  3. Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.
  4. Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.
  5. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.

    Tips:

    Server gjerne salat til pastarullene.

Tips:

Varier smaken på retten ved å prøve en annen type kremost, f.eks. kremost med urter, hvitløk eller pepper.

Kommentarer

Produkter i oppskriften