Oppskrift på Pastaform med pølse og brokkoli

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pastaform med pølse og brokkoli

Dette er en oppskrift på en smakfull formrett som hele familien kommer til å elske. I denne gratinerte middagen passer det fint å bruke restemat, som salamipølse, kokt skinke og lignende.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: Bruk gjerne fullkornspasta. Da får du verdifulle næringstoffer og ekstra fiber. Har du matintoleranse, kan du finne pasta uten både gluten og egg i de fleste matbutikker.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Kok pastaen som anvist på pakken, og legg i buketter av brokkolien når det er igjen noen minutter av koketiden. La det renne av i et dørslag.

  3. Skjær pølsene i skiver. Visp sammen egg og melk med en gaffel, tilsett salt og pepper.

  4. Hell den avrente pastaen og brokkolien i bunnen av en ildfast form. Legg i pølsene og hell over eggblandingen. Strø osten på toppen.

  5. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter. La tomatene steke med i ovnen de siste 5 minuttene. Server dem ved siden av gratengen.

    Server gjerne hvitløksbrød ved siden av.

Lignende oppskrifter