Oppskrift på Hot pølsegryte
0

Hot pølsegryte

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en lettvint middag. I denne gode og sterke pølsegryta har vi brukt falukorv.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterbyggris, ukokt
400 gramfalukorv eller annen pølse
1 stkløk
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 teskjesalt
½ teskjekajennepepper
1 teskjespisskummen
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 % eller Original
3 spiseskjetomatpuré
1 desilitervann
4 bladbasilikum

Slik gjør du det

  1. Kok byggrisen etter anvisningen på pakken.
  2. Skjær falukorven i stynne skiver og løken i strimler.
  3. Stek falukorv og løk i smør, krydre med salt, kajennepepper og spisskummen.
  4. Bland crème fraîche med tomatpuré og vann.
  5. Hell blandingen i pannen over det øvrige og la det putre i noen minutter. Server med byggris og pynt med litt basilikum.

Tips:

Delte cherrytomater smaker også godt i denne hotte pølsegryta.

Kommentarer

Produkter i oppskriften