Oppskrift på lakseform med pepperrot, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lakseform med pepperrot

Oppskrift på potetform med smak av røkelaks og pepperrot. En herlig smakskombinasjon, og en grateng som enkelt kan servere som hverdagsmiddag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form, 20x30 cm
TIPS!: Varier smaken på gratengen ved å prøve en ny type ost, for eksempel Jarlsberg eller litt blåmuggost.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Skjær purreløk i ringer og laks i skiver.

  3. Bland potet og purre med salt, pepper og pepperrot. Bland det med laksen i en ildfast form eller porsjonsformer. Hell over fløte og strø på ost.

  4. Stek i ovnen ved 225 °C i 30-40 minutter eller til potetene er møre.

Lignende oppskrifter