Oppskrift på Sprø kylling med couscous, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sprø kylling med couscous

Oppskrift på nydelig kyllingrett med couscous og grønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint erstatte kylling med for eksempel laks eller biter av biff dersom du ønsker en variasjon på denne couscous-retten.

Slik gjør du

  1. Vask paprika og skrell løk og gulrot. Skjær i omtrent like store skiver.

  2. Skjær kylling i passe store biter. Bland chilipulver, paprikakrydder, salt og hvetemel i en bolle. Finn fram en stekepanne og varm opp olje på middels sterk varme.

  3. Vend kyllingbitene lett i melblandingen, og stek dem i pannen til de er gjennomstekte, ca. 4 minutter.

  4. I en annen stekepanne eller gryte varmer du opp olje. Stek gulrøtter, løk og paprika i 6–7 minutter til de er møre og blanke, men ikke helt myke.

Couscous:

  1. Kok opp vann i en gryte. Ha couscous-gryn i en annen gryte eller bolle. Rør inn karripulver. Når vannet koker, heller du det over couscousen. La det stå og svelle i ca. 5 minutter. Rør i blandingen 2–3 ganger. Pass på at couscousen blir ferdig samtidig med resten av retten.

    Server de sprøstekte kyllingbitene sammen med couscous og nystekte grønnsaker.

Lignende oppskrifter