Oppskrift på Kyllinggryte og couscous

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllinggryte og couscous

Oppskrift på en herlig og lettlaget gryterett med kylling og kikerter. Retten får en sin hotte smak fra sambal oelek.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint bruke vanlig ris eller byggris dersom du ikke har couscous.

Slik gjør du

  1. Kok couscous etter anvisningen på pakken.

  2. Skrell og grovhakk hvitløk.

  3. Stek kylling i olje i en gryte. Tilsett hvitløk. Krydre med salt og pepper.

  4. Hell i matfløte, buljong, soyasaus, sambal oelek og honning. La kyllingen trekke i ca. 10 minutter.

  5. Skyll ferdig kokte kikerter i kaldt vann og la dem renne av. Riv skallet av sitron og tilsett sammen med persille og kikerter i gryten. La det hele koke i minst 2 minutter til, gjerne lenger.

  6. Smak til med salt, pepper og sitronsaft og server gryten med nykokt couscous og ruccola.

Lignende oppskrifter