Oppskrift på Kylling og sitronbasilikum, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling og sitronbasilikum

Oppskrift på kylling med sitronbasilikum som gir en ekstra smaksnyanse i denne smakfulle kyllingretten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du ikke fiskesaus, kan du bruke vanlig soyasaus.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær kylling i strimler. Sett en stekepanne på høy varme. Når pannen er varm, tilsett olje, hvitløk, ingefær, chilipulver og kylling. Rør ofte, og stek kyllingen i ca. 8 minutter, til den er gjennomstekt.

  3. Kok opp vann og bland inn buljong. Bland buljong, fiskesaus og maisenna i en liten bolle, til en jevn røre. Ha blandingen over kjøttet i stekepannen, og rør i ca. ett minutt, til sausen koker.

  4. Ha i basilikumblader, sitronsaft og revet sitronskall, og bland sammen. Smak til med salt, og server med ris.

    Flere typer basilikum passer til denne retten. Bruker du sitronbasilikum, kan du sløyfe sitronskall.

Lignende oppskrifter