Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wrap med krydret kylling

Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.

  3. Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  4. Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.

  5. Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.

  6. Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

    Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

Lignende oppskrifter