Oppskrift på Kylling med nudler, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling med nudler

Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.

Slik gjør du

  1. Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.

  2. Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.

  3. Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.

  4. Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.

    Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.

Lignende oppskrifter