Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater

Grillet kyllingrullade med soltørkede tomater

0
5
Enkel30 min
Oppskrift som smaker av sol og sommer. Enkel grillrett med kylling, tomater, oliven, fetaost og hjemmelaget tzatziki med Kesam®.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    kyllingfileter
  • 100 g
    soltørkede tomater
  • 100 g
    Jarlsberg® Revet
  • 4 stk
    grillspyd
  • 1 ss
    olivenolje
  • 100 g
    grønne oliven
  • 100 g
    fetaost
  • 4 stk
    tomater
  • 2 dl
    salatblader

Hjemmelaget tzatziki med Kesam®

  • 3 dl
  • 1 dl
    slangeagurk
  • 2 ts
    hvitløksfedd
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    hvit nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kyllingbrystene snittes på langs og bankes lett. Fordel soltørkede tomater og ost og rull kyllingen sammen. Krydre med salt og pepper.

  2. 2

    Del kyllingbrystene i tre skiver og tre det på grillspydet. Pensle kyllingen med olje på hver side av snittflaten og legg på grillen og stek ferdig på begge sider.

Skollede tomater

  1. 3

    Legg tomatene i kokende vann et par minutter. Dra av skinnet og del tomatkjøttet i båter.

Hjemmelaget tzatziki med Kesam®

  1. 4

    For å lage tzataziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel. Riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.

  2. 5

    Finhakk hvitløk og bland med Kesam og agurk. Smak til med salt og pepper.

    Tips

    Hvis du har tid: La tzatzikien stå minst 1 time og trekke før du serverer den.

  3. 6

    Server grillspydene med oliven, fetaost, tomater og salat.

Del denne oppskriften: