Oppskrift på Flyvende Jacob

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Flyvende Jacob

Flygande Jacob er en spennende svensk tradisjonsrett med søt banan, salte peanøtter, krem og saftig kylling.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Synes du det blir for søtt med banan, kan du bruke grønnsaker som brokkoli, paprika og vårløk i stedet. Server gjerne nudler eller ris til.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C. Pill kjøttet fra kyllingen, del i biter og fordel utover i en smurt ildfast form.

  2. Del banan i skiver og legg over kyllingen. Pisk fløte til krem og vend inn chilisaus. Fordel på toppen av kyllingen.

  3. Stek i ovnen i 20 minutter. Fres bacon med smør i en panne til sprø. Del i biter og dryss bacon og peanøtter over før servering.

    Det smaker godt med en frisk og syrlig salat til denne retten.

Lignende oppskrifter