Oppskrift på Kylling med urter
0

Kylling med urter

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterris
3 spiseskjeTINE Meierismør
1 teskjesalt
½ teskjepepper
½ teskjeprovencekrydder
½ desiliterfriske, hakkede urter
4 stkkyllingfileter
1 stksquash
8 stkcherrytomater
2 desiliterTINE Crème Fraîche Original

Slik gjør du det

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.
  4. Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.
  5. Server med ris og en gjerne en god salat til.

Tips:

Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.

Kommentarer

Produkter i oppskriften