Oppskrift på Kylling med urter, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling med urter

Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.

Slik gjør du

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.

  4. Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.

  5. Server med ris og en gjerne en god salat til.

Lignende oppskrifter