Oppskrift på Cornflakes-panert kyllingschnitzel, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cornflakes-panert kyllingschnitzel

Saftig og sprøtt kyllingbryst, servert på en sunn salat er en deilig hverdagsrett som smaker godt uansett hvilken dag det er.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du er veldig sulten, kan du ha marinerte poteter eller kokt pasta i salaten. 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

Kylling:

  1. Bank ut kyllingbryst med en kjøtthammer, eller bruk en liten kjele. Krydre brystene med salt og pepper og vend i hvetemel.

  2. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp kyllingbrystene i egg, og deretter i cornflakes.

  3. Legg kyllingbrystene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.

Dressing:

  1. Pisk sammen rømme, sennep og honning i en bolle.

Salat:

  1. Fordel salat, gulrot, løk, agurk og tomat på fire tallerkener. Skjær kyllingen i strimler, og server oppå salaten sammen med dressingen.

Lignende oppskrifter