Oppskrift på Cornflakes-panert kyllingschnitzel
0

Cornflakes-panert kyllingschnitzel

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Saftig og sprøtt kyllingbryst, servert på en sunn salat er en deilig hverdagsrett som smaker godt uansett hvilken dag det er.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kylling:

4 stkkyllingbryst
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 desiliterhvetemel
3 desilitercornflakes
2 stkegg, sammenpiskede

Dressing:

2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 spiseskjeDijonsennep
1 spiseskjeflytende honning

Salat:

4 bladhjertesalat, i brede strimler
1 stkgulrot, i tynne skiver
1 stkrødløk, i tynne skiver
½ stkagurker, i biter
3 stktomater, i båter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Kylling:

  3. Bank ut kyllingbryst med en kjøtthammer, eller bruk en liten kjele. Krydre brystene med salt og pepper og vend i hvetemel.
  4. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp kyllingbrystene i egg, og deretter i cornflakes.
  5. Legg kyllingbrystene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.
  6. Dressing:

  7. Pisk sammen rømme, sennep og honning i en bolle.
  8. Salat:

  9. Fordel salat, gulrot, løk, agurk og tomat på fire tallerkener. Skjær kyllingen i strimler, og server oppå salaten sammen med dressingen.

Tips:

Hvis du er veldig sulten, kan du ha marinerte poteter eller kokt pasta i salaten. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften