Oppskrift på Cornflakes-pinner med potetbåter og stekte epleskiver, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cornflakes-pinner med potetbåter og stekte epleskiver

Fiskepinner er mange barns middagsfavoritt. Denne hjemmelagde varianten med en sprø panering av cornflakes vil garantert både store og små barn sette pris på.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server med rømme eller kesam, og gjerne flere grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

Potetbåter:

  1. Ha potet over i en ildfast form, og ringle over smør. Krydre med salt, pepper og timian, og stek nederst i ovnen i ca. 20 minutter, eller til potetene er ferdige.

Fiskepinner:

  1. Del fiskefilet i lange stykker, og krydre med salt og pepper. Vend fisken i mel.

    Tre fiskestykkene på grillpinner, da holder de seg lettere hele.

  2. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg, og deretter i cornflakes.

  3. Legg fiskestykkene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i sammen med potetene i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.

    Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne.

Stekte epleskiver:

  1. Del eple i to, og fjern steinene. Skjær eplehalvdelene i grove skiver. Stek i smør, og server med potetbåter og fiskepinner.

Lignende oppskrifter